PENGINAPAN SELESA, MURAH DAN BERSIH DI BANDAR MELAKA

Rumah penginapan di Bukit Katil terdiri daripada 3 bilik tidur berserta katil queen. Bilik berhawa dingin dan berkipas. Mempunyai 2 bilik air. Kelengkapan seperti perabot, TV, Astro Njoi, peti sejuk, mesin basuh, peralatan memasak, seterika, telekong dan sejadah disediakan. Selesa, murah dan terbaik.

Harga homestay dari RM180 dan ke atas

019-2080690

019-2080690
' FOR MUSLIM ONLY '

Thursday, June 3, 2010

SANTAI HOMESTAY BUKIT KATIL

Santai Homestay terdiri daripada tiga bilik tidur berserta katil bersaiz queen. Aircond di Bilik Utama dan Bilik Tidur 2 serta berkipas siling. Homestay kami di lengkapi dua bilik air. Porch boleh memuatkan 2 buah kereta. Ruang Tamu yang luas dilengkapi sofa, tv, meja kopi dan meja makan.

Pandangan Hadapan

Ruang Tamu


BILIK TIDUR UTAMA 
Bilik tidur utama berhawa dingin dan berkipas siling, dilengkapi katil queen, almari baju, sejadah dan telekung sembahyang.BILIK TIDUR 2 - Manakala Bilik Tidur 2 juga berhawa dingin dan berkipas siling. Berkatil queen dan meja solek.BILIK TIDUR 3 - Berkatil queen dan dilengkapi kipas,


 DAPUR  - Ruang dapur yang bersih dan kemas. Disediakan kemudahan memasak seperti peti sejuk, cerek, periuk nasi elektrik dan mesin basuh.

Pendapat Tetamu Kami

Tetamu Santai Homestay